Uppgradera din pool

Tips till dig som ska uppgradera din pool

Har din pool några år på nacken och börjar se lite trött och sliten ut eller har den delar som behöver bytas ut? Oroa dig inte, du behöver inte investera i en helt ny pool för att få den att se ut som ny igen. Här nedan listar vi några vanliga sätt att uppgradera din pool.

Genom att uppgradera och renovera din pool kan du njuta av många fler somrar med svalkande dopp och härliga stunder med familj och vänner. Ta steget idag och ge din pool det lyft den förtjänar!

Uppgradera till ett modernt & sobert utseende

En av de mest effektiva och prisvärda sätt att ge din pool ett ansiktslyft är att byta ut den gamla linern. En ny liner kan omedelbart fräscha upp poolens utseende och ge den en helt ny färg och stil. Välj mellan olika mönster och färger för att hitta den perfekta looken som passar din trädgård och personliga smak. I år finns extra många nyheter att välja mellan. Flera olika stenmönster som ger poolen ett modernt och sobert utseende. Med en ny liner ser din pool ut som ny igen! 

Tips!

Visste du att du kan göra din pool mer personlig med din egna individuella design

Med ID Liner kan du enkelt mixa och matcha olika linerfärger och material på väggar, botten, trappor etc. 

Med denna unika service kan du få exempelvis en mönstrad liner på botten och en enfärgad liner på väggar. Och dessutom en helt annan färg med halkskydd på en trappa. 

Med ID Liner är det enbart kreativiteten som kan sätta gränser.

Nya liners och svetsliners

Låt solen & våra lamellskydd hjälpa till att värma din pool

Ett nytt poolskydd kan göra underverk för både säkerhet och utseende. Förutom att skydda poolen från smuts och löv, kan ett lamelltäcke med polykarbonatlameller användas för att värma upp poolen, vilket förlänger badsäsongen och sparar energi.

Att värma din pool energieffektivt är enkelt med vårt lamelltäcke med polykarbonatlameller. Polykarbonatlamellerna överför solenergi direkt till vattnet, vilket ger en miljövänlig uppvärmning. Transparenta kristalllameller har bäst prestanda, medan silverfärgade också är effektiva. Lamellerna är uppbyggda av luftkanaler som isolerar och minskar värmeförlusten.

Fördelarna med vårt lamelltäcke inkluderar:

  • Överföring av solenergi till poolvattnet
  • Effektiv isolering tack vare luftskikten
  • Minskad avdunstning med över 99%, vilket sparar vatten och kemikalier
  • Positiv termisk balans för jämn värmefördelning

Tester i Frankrike visar att många kunder har kunnat sluta använda sina värmepumpar efter att ha bytt till polykarbonatlameller. Genom att alltid täcka poolen när den inte används, kan du spara upp till 70 % energi jämfört med att inte täcka den alls. Läs mer om våra lamelltäcken och se vårt sortiment!

Läs mer om våra solar polykarbonat lameller här.

Lamelltäcken med solar polykarbonat lameller

Flera sätt att uppgradera din pool

Hitta en återförsäljare

Hitta din närmaste återförsäljare för att köpa eller beställa våra produkter. 

Logga in

nyhetsbrev

I CF nyhetsbrev meddelar vi dig främst om nyheter och trender, men vi ger även tips, råd och information. Informationen består utav info om våra produkter, varumärken, kampanjer och annat aktuellt.