Pooltak

Vi är glada över att erbjuda en exklusiv serie av pooltak som är noggrant utformade för att möta och överträffa dina förväntningar. De har en hög kvalité och är både robusta och hållbara.

Fördelarna med våra pooltak är:

+ Extremt hög kvalité

Våra pooltak är tillverkade med fokus på överlägsen kvalitet, robusthet och hållbarhet. Unikt är att hela den bärande ramen kapas och svetsas ihop innan lackning. Även övriga delar kapas innan lackning, vilket eliminerar exponerade kapytor och ger profilerna en ökad tålighet och längre livslängd än de flesta andra pooltak på marknaden.

+ Hjul med kullager

För en smidig och enkel användning är våra pooltak utrustade med högkvalitativa hjul som är försedda med kullager. Det gör att du kan öppna och stänga ditt pooltak med lätthet och utan krångel. Det förlänger även livslängden för hjulen.

+ Kraftiga Profiler

Vi har designat våra pooltak med kraftiga profiler för att säkerställa stabilitet och styrka. Den bärande ramen svetsas ihop utan användning av skruvar och popnitar. Dessa robusta profiler ger en pålitlig struktur som klarar av att hantera olika väderförhållanden.

Med ett pooltak kan du förlänga badsäsongen, det går att börja tidigare på våren och sluta senare på hösten. Det stora glastaket fungerar på samma sätt som ett växthus och värmer upp vattnet i poolen. Pooltaket spar energi och ökar temperaturen i poolen flera grader under soliga dagar.

Med ett lås på pooltaket blir det barnsäkert och uppfyller både normer och lagkrav. Man slipper dessutom att ovälkomna djur tar sig ett bad i poolen och i värsta fall drunknar. Skräp och smuts håller man även borta från poolen vilket underlättar skötseln och minskar underhållet.

Med en snygg ljussättning av poolen tillsammans med de eleganta glaspartierna blir pooltaket en tillgång i trädgården hela dygnet.

Hitta en återförsäljare

Hitta din närmaste återförsäljare för att köpa eller beställa våra produkter. 

Logga in

nyhetsbrev

I CF nyhetsbrev meddelar vi dig främst om nyheter och trender, men vi ger även tips, råd och information. Informationen består utav info om våra produkter, varumärken, kampanjer och annat aktuellt.