Om oss

Vilka är vi?

Vi erbjuder ett komplett sortiment av pool- och spaprodukter anpassat till olika distributionskanaler, från lågprishandel till avancerade poolprojekt inom fackhandel. Vi säljer endast till återförsäljare (ingen direktförsäljning till privatkunder).

CF Group Scandinavia är ett företag inom CF Group som är en av de största producenterna i Europa inom poolbranschen. Det är ett oberoende familjeägt företag med fler än 1200 anställda i mer än 40 länder.  Huvudkontoret finns utanför Stuttgart i södra Tyskland där även de flesta kemiprodukter produceras. Vi har också flera produktionsanläggningar i Frankrike för liner, skydd och en hel del annat.

CF Group har satt som mål att vara en kompetent och pålitlig partner för alla behov, önskemål och budgetval för våra kunder.
CF Group grundades 1962 och CF Group Scandinavia 2005. Det svenska bolaget hade en omsättning 2021 på ca 116 milj sek med 16 fast anställda och fler under högsäsong. CF Group hade 2020 en omsättning på ca 250 milj. euro.

Läs mer om våra ledord Dream, health and care with water!

Kontakta oss

Chemoform Scandinavia AB
Box 27104
102 52 Stockholm
Telefon: +46 (0) 8 55 92 20 55
E-Mail: csa@chemoform.com

Besöksadress lagret:
Tuna Industriväg 23, Järna

Jordnära

Kunskap

Engagemang

Samarbete

Missa inga våra erbjudanden

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev
för att ta del av våra nyheter, rabatter,
event och mycket mer.

spontanansökan

nyhetsbrev

I CF nyhetsbrev meddelar vi dig främst om nyheter och trender, men vi ger även tips, råd och information. Informationen består utav info om våra produkter, varumärken, kampanjer och annat aktuellt.

Logga in