Liners & svetsliners

Liners & svetsliners

Räkna på din liner

Vill du anpassa din poolliner till din specifika pool?

Använd vår poolliner konfigurator för att få en prisoffert på din blivande liner.

INFINI

Linern ger poolen dess utseende

Förutom formen och omgivningen så är det poolduken som ger poolen dess speciella utseende. Med olika färger och mönster får samma pool helt olika utseende, så var noga med ditt val av liner. Den vanligaste färgen är blå, men vågar du välja något annat så kan du få en pool som skiljer sig från grannens.

En liner eller poolduk monteras inuti poolen och som fungerar som ett tätskikt. Det finns liners som är förtillverkade för att pass till poolen, i standardmått när du köper en ny pool eller måttanpassade om du väljer att bygga din pool med egna mått och egen utformning. Det finns också de liners som svetsat på plats.

Kvalitén på pooldukar skiljer sig stort från de enklaste och billigaste på 0,2 mm till de som svetsas på plats som kan vara upp till 1,6 mm.

PLANET POOL Bottenskyddsmatta

Glöm inte bottenskydd

Du kommer väl ihåg bottenskyddsmattan till din pool? Bottenskyddsmattan skydder linern från att gå sönder på oönskade ojämnheter i botten, samt ger botten ett mjukare, skönare underlag att gå på i poolen.

Nedan finns ni också tillbehör, så som linerlister och fleecematta.

Logga in

nyhetsbrev

I CF nyhetsbrev meddelar vi dig främst om nyheter och trender, men vi ger även tips, råd och information. Informationen består utav info om våra produkter, varumärken, kampanjer och annat aktuellt.