Liners & svetsliners

Liners & svetsliners

Liners

Liner eller även kallat påsliner eller poolduk, beställs och monteras i ett stycke utifrån tycke och smak. Finns i flera olika modeller, kvalitéer och färger.

Tillbehör till liner hittar du längre ned på sidan.

Svetsliners

En typ av liner som svetsas direkt i poolen av en certifierad installatör. Svetslinern är extremt tålig och har en mycket längre livslängd än en klassisk påsliner.

Tillbehör till svetsliner hittar du längre ned på sidan.

Linern ger poolen dess utseende

Förutom formen och omgivningen så är det linern som ger poolen dess speciella utseende. Med olika färger och mönster får samma pool helt olika utseende, så var noga med ditt val av liner. Den vanligaste färgen är blå, men vågar du välja något annat så kan du få en pool som skiljer sig från grannens.

En liner eller poolduk blir monterat inuti poolen och fungerar som ett tätskikt.
Det finns liners som är förtillverkade i standardmått, men det går även att beställa i nästan vilken form som helst. Några standarstorlekar i standardförger har vi som lagervara.

Det finns också de liners som svetsas på plats. Kvalitéten på pooldukar skiljer sig stort från de enklaste och billigaste på 0,2 mm till de som svetsas på plats som kan vara upp till 1,6 mm.

Specialbeställa liner

Upptäck designfriheten med våra DEL liners, som passar perfekt i alla pooler. Även de komplexa. Kontakta oss för hjälp att hitta modell och få en offert på liner som passar din pool. 

Räkna på din liner

Vill du anpassa din poolliner till din specifika pool?

Använd vår poolliner konfigurator för att få en prisoffert på din blivande liner.

Skötsel av linern

Det är viktigt att sköta om sin pool på rätt sätt och se till att den rengörs regelbundet, både
vattnet och själva poolduken. Om duken av någon anledning skulle få ett mindre hål eller reva kan du laga detta med ett särskilt reparations kit.

Även fast poolliners är tillverkade för att sitta i pooler så är de känsliga för kemikalierna som man använder. För att inte hållbarhet eller liner ska bli negativt påverkat så är det viktigt att ha rätt värden på poolvattnet. Klor får aldrig tillsättas direkt i poolen utan att först lösas upp, läggas i bräddavloppet eller i en doseringsflottör.

Linern är också känslig för höga temperaturer. Poolliner Tradition har en maxtemperatur på +28°C. Vi har även en linerserie med namnet Protect 33 som tål upp till +33°C utan att form, färg eller hållbarhet blir påverkat.

Tillbehör till liners

Svetstillbehör

Hitta en återförsäljare

Hitta din närmaste återförsäljare för att köpa eller beställa våra produkter. 

Logga in

nyhetsbrev

I CF nyhetsbrev meddelar vi dig främst om nyheter och trender, men vi ger även tips, råd och information. Informationen består utav info om våra produkter, varumärken, kampanjer och annat aktuellt.