Nästa generation pooler

Starline monoblock®

+ Hög kvalitet.
+ Livslång garanti på den vattentäta prestandan.
+ Ett brett sortiment av serier/färger.
+ Enbart tillverkad med förnybar energi (solceller).

Starline Monoblock® är pooler i komposit av högsta kvalitet. För att kunna garantera denna kvalitet används endast högkvalitativa råvaror som har genomgått omfattande tester.

Väggar och botten i en Monoblockpool® består av sju olika lager som är konstruerade på ett sätt så att stommen är ogenomtränglig för vatten.

För optimal isolering av poolen: en ”honeycomb premium skin core” isolering används i botten och ett högdensitetsisoleringsskum är inbyggt i väggarna.
Kompositskiktet med full kraft gör poolen fullständigt ogenomtränglig för vatten. Det är därför vi erbjuder livstidsgaranti på den vattentäta prestandan av din Starline Monoblock®-pool.

Gelcoatskiktet bestämmer färgen på din Starlinepool. Detta lager är idealiskt för simbassänger då den har en hög UV-beständighet.

Den här kombination av högkvalitativa material och garantier ger en hållbar pool av högsta kvalitet och en livstid av njutning i din Starline Monoblockpool®.

En pool som tar hänsyn till miljön

Alla våra Monoblockpooler® tillverkas i Pelt (Belgien). Energin som används för att skapa en Starline Monoblockpool® kommer till 100 % från solceller. På så sätt hålls det ekologiska fotavtrycket så litet som möjligt.

Flera olika utföranden

Starline erbjuder fem olika modeller av kompositpooler för att passa dina förutsättningar och önskemål. 

Nova

Essential

Urban Active

City

Dynamic

Kontakta oss för mer info eller om du är intresserad av en Starline Monoblockspool®

Logga in

nyhetsbrev

I CF nyhetsbrev meddelar vi dig främst om nyheter och trender, men vi ger även tips, råd och information. Informationen består utav info om våra produkter, varumärken, kampanjer och annat aktuellt.