PVC 69 lameller

  • Utmärkt flytbarhet.
  • Snyggt utseende.
  • Minskad rulldiameter.

Extruderade PVC-lameller

  • Bredd 69 mm/tjocklek 13 mm.
  • Inga blytillsatser.
  • Skydd för missfärgning från organiska material.
  • Material som överensstämmer med åldersbeständighetskraven definierade i NFT-54-405-1: 2002-standarden.

Den bästa utformningen på marknaden

Lamellprofilen och de integrerade ändstoppen gör lamellerna mycket estetiska.

Passar till alla pooltyper

Tack vare de olika storlekarna och hörnprofilerna kan lamellerna anpassas för att passa till de flesta poolkonfigurationer.

Enkel installation och underhåll

Enklast monteras lamelltäcket genom att skjuta ihop lamellerna, ett patenterat system som underlättar installationen. Det är möljigt tack vare de avtagbara ändstoppen.

Den traditionella metoden att klicka ihop monteringsmetoden fungerar naturligtvis också.

 

Färger

Ändstopp

  • Monterade längs hela lamelltäckets längd.
  • 3 storlekar finns tillgängliga: S (15 mm), standard (25 mm), XL (35 mm). Som standard levereras våra beställningar med standard ändstopp.
  • Speciella ändstopp finns för hörn, romerska trappor och andra speciallösningar.

Monteringsmetoder

För att underlätta monteringen av lamellerna (till exempel vid begränsat utrymme) erbjuder vi två installationer. Antingen genom att skjuta ihop eller klicka ihop dem.

Om du väljer att skjuta ihop lamellerna, glöm inte att skriva med det i orderformuläret vid beställning av lamelltäcken av PVC 69. Välj även vilken sida som är utan monterat ändstopp.

Vattentätt tack vare limning

Med denna teknik kan lamellstorleken anpassas på plats. När lamellen har klippts till, monteras ett nytt ändstopp (kontakta oss för mer info om reservdelar), och det är även enkelt att sätta tillbaka originalkåpan.

Ändstoppets storlek

Vi har 3 tillgängliga ändstoppsstorlekar (XL/Standard/S) för att bäst justera lamellens mått. De kan användas för att justera mer eller mindre 1 cm per sida (eller 2 cm per lamell).

Obs!

Glöm inte att beställa ett vintertäcke för att skydda ditt lamelltäcke under vintern.

Står du inför ett komplext lamellprojekt?

Vårt designteam finns här för att hjälpa dig. Har du planer på ett automatiskt poolskydd för en specifik pooldesign (form, storlek, trappa, tillägg, infinitypool, etc.)? Inga problem, vårt team av både tekniker och designers hjälper dig att ta pram ett förslag på alla olika sorters mer komplexa lösningar. Skicka in en förfrågan till oss så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Våra lamelltäcken

Inbyggda täcken

Våra inbyggda täcken är ett exklusivt sortiment av DEL lamelltäcken. Vilka garanterar ett exceptionellt skydd av din pool och ditt badvatten.

Ovan mark täcken

Våra ovan mark täcken är ett exklusivt sortiment av DEL lamelltäcken. Vilka garanterar ett exceptionellt skydd av din pool och ditt badvatten. Även solceller.

Hitta en återförsäljare

Hitta din närmaste återförsäljare för att köpa eller beställa våra produkter. 

Logga in

nyhetsbrev

I CF nyhetsbrev meddelar vi dig främst om nyheter och trender, men vi ger även tips, råd och information. Informationen består utav info om våra produkter, varumärken, kampanjer och annat aktuellt.