ULTIMA automatiskt poolskydd

  • Håller poolen ren året runt
  • Optimal säkerhet, total täckning av poolen
  • Oljehydraulisk – kraftfull och pålitlig
  • Rulla in och ut mycket snabbt
  • Diskret design – passar perfekt in i omgivningen

Passar perfekt in i omgivningen

Skyddet är integrerat i den nedsänkta poolen. När den är upprullad är den helt gömd i ett tort utrymme under mark. Finns även som ovan mark lösning (kontakta oss för mer information).

Bekymmerslöst poolskydd

Kan användas året runt, den uppfyller alla behov: säkerhet, skydd mot yttre föroreningar. Den är idealisk för pooler nära en grön miljö, eftersom den förhindrar lövavlagringar. Det UV-behandlade PVC-tyget är mycket lätt att underhålla och kommer att behålla sitt ursprungliga utseende en lång tid framöver.

Perfekt prestanda

Ultima kombinerar prestandan hos en hydraulisk motorisering med extremt hållbara material och kvalitetstillverkning: skyddsanodiserade aluminiumskenor, UV-behandlat tyg, högfrekvent svetsning av duken. Hydraulmotorernas prestanda gör att du kan öppna och stänga din pool mycket snabbt direkt med din smartphone (mindre än en minut för en 8 m pool med Live Pool). Tillverkas upp till 6 x 14 m i skenmått.

Färger

Logga in

nyhetsbrev

I CF nyhetsbrev meddelar vi dig främst om nyheter och trender, men vi ger även tips, råd och information. Informationen består utav info om våra produkter, varumärken, kampanjer och annat aktuellt.