Lamelltäcken

Det finns flera olika lameller att välja på, samt flera olika färger av lameller både i PVC och Polykarbonat. Väljer du Polykarbonat får du ett tåligare och flera färger att välja på. De genomskinliga modellerna släpper igenom ljuset från poolbelysningen så att du får ett fint stämningsljus i trädgården. Polykarbonat tar dessutom tillvara på solljuset och värmer vattnet, med bibehållen värmeisolering! Luften i de många kanalerna värms upp av solen och värmer i sin tur upp vattnet. 

PVC lameller är ett bra alternativ för dig som vill ha ett enfärgat skydd i en lägre priskategori. De finns två olika material, PVC 69 och PVC 84 som kommer med eleganta designer.

Lamellskydd är en av de bästa täckningarna man kan ha. Gör ett smart val, välj ett lamelltäcke från en av branschens bästa och flexibla tillverkare!

Våra lamelltäcken

Inbyggda täcken

Våra inbyggda täcken är ett exklusivt sortiment av DEL lamelltäcken. Vilka garanterar ett exceptionellt skydd av din pool och ditt badvatten.

Ovan mark täcken

Våra ovan mark täcken är ett exklusivt sortiment av DEL lamelltäcken. Vilka garanterar ett exceptionellt skydd av din pool och ditt badvatten. Även solceller.

Våra lamelltyper

Står du inför ett komplext lamellprojekt?

Vårt designteam finns här för att hjälpa dig. Har du planer på ett automatiskt poolskydd för en specifik pooldesign (form, storlek, trappa, tillägg, infinitypool, etc.)? Inga problem, vårt team av både tekniker och designers hjälper dig att ta pram ett förslag på alla olika sorters mer komplexa lösningar. Skicka in en förfrågan till oss så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Hitta en återförsäljare

Hitta din närmaste återförsäljare för att köpa eller beställa våra produkter. 

Logga in

nyhetsbrev

I CF nyhetsbrev meddelar vi dig främst om nyheter och trender, men vi ger även tips, råd och information. Informationen består utav info om våra produkter, varumärken, kampanjer och annat aktuellt.