En svetsliner har många fördelar

När man väljer en svetsliner får man en helt annan produkt än vid beställning av en fabriksvetsad vanlig liner.

Visste du att:


Standard liner är ofta ca 0,75mm tjock. Många kan sträcka ut sig 300% innan de går sönder men blir tunnare och tunnare. Platssvetsad liner är ofta 1,5-2mm tjocka. De har ingjutet ett armeringsnät som gör att de inte sträcker ut sig och ger mycket bättre hållbarhet.

Passformen med en platssvetsad liner blir betydligt bättre, speciellt i invändiga hörn och kanter. Hörnen blir snyggare och hålkälen mindre med en svetsliner även om de behöver finnas t.ex. vid vertikala och lodräta hörn på poolstommen.

Alla standard liner är släta. Platssvetsade finns i 3D utförande och ger även en annan känsla både utseendemässigt och vid fysisk kontakt.

Med platssvetsad liner är det nästan bara din fantasi som sätter begränsningen. Välj en färg på golvet, en annan på väggarna och en tredje på trappstegens ovansida. Eller varför inte något riktigt personligt med en logga formad som ditt favoritlags logga, eller bilmärke, kompass ros eller familjemärket?

Vill man ha det mest tåliga och anpassningsbara materialet i sin pool, välj platssvetsad liner. Det ger en stor flexibilitet och perfekt passform för din pool. Du hittar våra svetsliners under Teknik & Tillbehör.

Vill du lära dig mer om svetsliners så finns flera filmer på vår YouTube kanal, både om linersvetsning och med exempel på hur flera liner ser ut i vatten.

Logga in

nyhetsbrev

I CF nyhetsbrev meddelar vi dig främst om nyheter och trender, men vi ger även tips, råd och information. Informationen består utav info om våra produkter, varumärken, kampanjer och annat aktuellt.