Rityta 1

Planet Pool

Planet Pool är ett av Europas största varumärke på på poolmarknaden. Här hittar du produkter för att ta hand om din pool och kompletta pooler. Du får också bra tips på skötsel och annat som kan vara bra att veta. Läs mer i vår guide vattenvård i 5 steg och se hela det breda sortimentet i produktkatalogen.

Planet Pool

Planet Pool är ett av Europas mest kända varumärken inom poolmarknaden och vattenvård. Sortimentet innehåller poolkemikalier, tillbehör och kompletta pooler. Som komplement till Planet Pool finns även Planet Spa med kemikalier och tillbehör till spabad.

Planet Pool och Planet Spa hittar du främst i färg-, bygg- och järnhandlare, men även i webbutiker och på andra ställen.

Läs mer i vår skötselguide och produktprogram för Planet Pool & Spa Skötselguide.

Vattenvård i 5 steg

Läs mer om produkterna i varje steg vid knapptryck på respektive symbol nedan.

Varför vattenvård?

Har du en pool vill du alltid ha ett fräscht och kristallklart vatten i den. Smutsigt vatten är inte kul se på i poolen och kan vara skadligt att bada i.

För att alltid ha rent och fräscht vatten är det viktigt att följa ordningen när man tillsätter medel för att ta hand om poolvatten. Chemoform tog för många år sen fram ett program för vattenvård i fem steg. Det är nu väl beprövad och används av de flesta i poolbranschen.

Ett korrekt pH-värde i vattnet är grunden för att desinfektionsmedlet ska kunna verka optimalt. pH-värdet mäts med en manuell eller automatisk testare. Även övriga värden behöver du testa regelbundet i din pool.

Följ de fem stegen i guiden ovanför för att alltid ha ett fräscht poolvatten.