Sommarens coolaste “poolfloats”

Flyta omkring på en uppblåsbar “poolfloat” är ett underbart sätt att spendera en sommardag. Uppblåsbara leksaker är inte längre bara för barn. De har under de sista åren blivit omåttligt populära i modevärlden och bland unga vuxna. Ingen kan väl ha missat rosa flamingos och tuffa donuts. Numera älskas de av alla, från de yngsta till de äldsta.

Här listar vi sommarens 10 coolaste tips!

1 . Rosa jätteflamingo
En rosa flamingo är aldrig fel, men de har väl aldrig varit så heta som just nu. Finns även i en mindre variant för de yngre.
Stor Flamingo
Liten Flamingo

2. Glasstrut
Vill du vara riktigt cool tillbringar du sommaren flytande på en glass. Inget sommar utan massor av glassar!
Ice Cream luftmadrass

Rosa Donut

3. Donut och annat ätbart
När vi ändå är inne på ätbart så får du inte missa årets donut-ringar. Andra tips på samma tema är den läckra pizzabiten, eller varför inte relaxa tillsammans med en vän på en saftig melonskiva?!

4. Allt som glittrar är guld
Guld ger alltid en extra lyxig känsla av glamour. I sommar är det extra hett när det glittrar i solen. Passar lika bra för stora som för små. Välj mellan en madrass och en ring. Eller varför välja en, när du kan få två?
Guld simring
Guldmadrass

5. Star Wars
Klassiskt tema som älskas av många i alla åldrar. Inta rymden eller poolen med en X-wing. Efteråt kan du koppla av på en StarWars luftmadrass.
X-wing 
StarWars luftmadrass

6. Unicorn
Enhörningar är omåttligt populära just nu. Vi vill presentera en gigant som troligen passar bättre i sjön än i poolen. Njut tillsammans med hela gänget! Det finns även en mindre enhörning.
Gigantisk enhörning
Stor enhörning

7. Lyxiga svanar
Svanar har alltid stått för lyx och flärd. Tillåt dig glida runt som en svanprinsessa i poolen under sommaren. För att ingen ska bli utan finns den i två storlekar.
Stor svan
Mindre svan

8. Flytande vilstolar
Moderna och uppblåsbara vilstolar är alltid lika populära. Passar lika bra i poolen, på pooldäcket och på stranden.
Cool Lounge
Folding lounge chair

9. Små och stora valar
Vattendjuren framför alla andra. Man blir glad bara av att se dem, tänk då på känslan av att glida runt på en.
Stor val
Liten val

10. En cool rosa partybil
Sist men inte minst, varma sommardagar kräver kall dricka. En rosa partycooler som passar lika bra vid poolen, spabadet och på stranden. Vardag som fest!
Party cooler

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

cf nyhetsbrev

I CF nyhetsbrev meddelar vi dig främst om nyheter och trender, men vi ger även tips, råd och information. Informationen består utav info om våra produkter, varumärken, kampanjer och annat aktuellt.