Naturpooler

Passar naturligt in i din trädgård

Drömmer du om en naturlig damm för bad i din egen trädgård? I så fall är naturpool eller baddamm något för dig.

En naturpool är en pool med biologisk och mekanisk naturlig rening, helt utan tillsättning av kemikalier som t.ex. klor. Du kan utforma den efter dina önskemål så att den naturligt smälter in i trädgården. Tack vare den biologiska vattenreningen utan tillsatser och desinfektionsmedel känns vattnet naturligt och uppfriskande. Biologisk rening fungerar mycket bra till thermoblockpooler som är ett enkelt, flexibelt och hållbart sätt att bygga sin pool. Varför inte välja en njurformad thermoblockpool för att få den optimala känslan av en naturlig liten sjö i trädgården?

Naturpooler har både ett vanligt sandfilter som en traditionell pool och en större filterzon som renar vattnet på ett sätt som gör att kemikalier inte behövs. Den effektiva filterzonen är bara omkring 5-10 % av bassängens totala yta, vilket gör att det passar i både små och stora trädgårdar. Filterzonen kan designas för att vara en del i trädgården, med eller utan växter, eller gömmas så att det inte syns alls.

TeichMeister’s teknik sköter mycket av arbetet i bakgrunden och säkerställer att vattenbiologin förblir stabil på lång sikt. På detta sätt blir det miljövänligt till en lägre kostnad för driften. Inget klor eller andra kemikalier behövs och inte heller några vattenbyten, vilket ger en lägre vatten- och elförbrukning. Den något högre anskaffningskostnaden betalar sig med lägre driftskostnader jämfört med klassiska pooler med kemikalier.

Du kan även värma upp din naturpool med en värmepump eller annan värmekälla för att ha en lång badsäsong. Komplettera också gärna med en fontän, vattenfall, jetswim eller andra tillbehör. Du kan naturligtvis ha ett poolskydd eller pooltak till din naturpool för att öka säkerheten och behålla värmen i poolen. Glöm inte belysningen så att du kan njuta av den hela dygnet och du får en vacker samlingsplats i trädgården

TeichMeister, en oas där du kan umgås med familj och vänner under många år framöver.

Läs mer om naturpooler och baddammar

Fördelar mer en naturpool

Ekologiskt hållbart

Biologiskt filtersystem

Mjukt och naturligt vatten

Badglädje utan klor

Poolvärme upp till 28-30°C

Passar in i trädgården bra

Låga driftkostnader

Biologisk vattenrening

cf nyhetsbrev

I CF nyhetsbrev meddelar vi dig främst om nyheter och trender, men vi ger även tips, råd och information. Informationen består utav info om våra produkter, varumärken, kampanjer och annat aktuellt.