Det här är vi!

Halloj alla pool- och spaälskare!

Nu är det dags att vi på Chemoform Scandinavia bjuder lite mer på oss själva och hur vi kan hjälpa er. Många känner igen varumärken som Delphin Spa och Clear Pool men inte vem eller vilka som ligger bakom. Därför tänkte vi berätta mer om oss.

Våra varumärken

Chemoform Scandinavia AB är det lilla stora poolföretaget i Norden. Vi är bara 8 st fast anställda men betydligt fler under högsäsong. Vi har en omsättning på omkring 40 miljoner kronor och säljer bara till återförsäljare.

Bakom oss har vi CF Group med säte i Tyskland, och med systerbolag i hela Europa och även några längre bort än så. CF Group är Europas näst största koncern i poolbranschen, Där ingår förutom Chemoform bl.a. FIJA, Aqualux, Heissner och många fler. I gruppen har vi egen tillverkning av framförallt kemikalier till pool- och spabad, men även stålväggspooler, liners, pooltäcken, pooltak, automatiserade poolskötselsystem, naturpooler och massor av annat inom pool, spa och wellness.

Några av oss som är Chemoform Scandinavia
Från vänster: Brittis, Peter, Lotta, Niklas och Endre

Vi finns här för dig, här kommer en kort presentation om vilka vi är du är.

Endre Winsents – Kemist och vår VD, har jobbat i nästan 25 år i poolbranschen, specialist på vattenkemi men svarar också på alla frågor vi andra inte klarar. Startade Chemoform Scandinavia 2005 efter flera år på Chemoform AG i Tyskland.

Peter Åström – Lageransvarig och inköpare. Har varit i bolaget sen 2010 och har koll på det mesta om det mesta. Hjälper dig med liner- och andra specialbeställningar.

Jan Andersson – vår säljare som är stationerad i Skåne. Har varit med sedan starten 2005 och är Chemoform trogen sedan dess. Svarar på alla frågor angående vårt Clear Pool sortiment och det mesta annat också.

Lotta Nordholm – marknadsföring och försäljning ligger på hennes bord. Försöker se till att du ska hitta den information du önskar om våra produkter genom informations- och marknadsmaterial, på hemsidan och i nyhetsbrev.

Niklas Rimsby – Teknisk kundsupport, säkerhetsrådgivare och håller koll på att alla delar kommer med till just ditt poolbygge, och alla andras. Reklamationer tar Niklas också hand om. Växlar sin tid mellan kontor och lager.

Rickard Jernhammar – Ansvarig “på lagergolvet” och ser till att beställningar skickas ut med rätt innehåll och i rätt tid, att produkter kommer in på lagret och hjälper  våra säsongsarbetare känner sig välkomna och snabbt komma in i jobbet.

Brittis Karlsson – Administratör och ekonom på kontoret som sköter kundservice, orderläggning, fakturor och en hel del annat.

Lina Sjutti – Nyanställd ordermottagare och administratör på lagret sedan i mars.

Jenny Åkerblom – vår ordermottagare som kommer hjälpa dig hela sommaren att snabbt få en orderbekräftelse och produkterna i tid.

Mattias, Rod, Janne, Rita, Christian och James är säsongsanställda på lagret som gör sitt bästa för att hjälpa just dig att få rätt beställning. Plockar, packar och skickar ut beställningar mest hela dagarna.  Ett härligt glatt gäng som vi är lyckliga att få ha hos oss under sommaren!

Vi har vårt kontor i Stuvsta söder om Stockholm där Endre, Brittis och Lotta sitter och lagret i Järna där de andra håller till, förutom Jan som far omkring i hela Södra delen av Sverige.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

cf nyhetsbrev

I CF nyhetsbrev meddelar vi dig främst om nyheter och trender, men vi ger även tips, råd och information. Informationen består utav info om våra produkter, varumärken, kampanjer och annat aktuellt.